Krämig fiskgratäng

Detta behöver du till 4 portioner:
4 portioner potatismos
2 torskblock (eller annan vit fisk)
salt och peppar
200 g mjukost med räkor
2 dl creme fraiche
1 riven morot
rivet skal av 1 citron
200 g crabsticks

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela fisken i bitar och lägg i en smord ugnsfast form och salta och peppra.
Ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
Ta ut fisken ur ugnen och höj värmen till 225 grader.
Sila av spadet från fisken ner i en bunke.
Blanda ner mjukost, creme fraiche, 1 riven morot, skalet av 1 citron och finhackade crabsticks i fiskspadet.
Smaka av såsen med salt och peppar.
Peta ihop fisken i formen så att den ligger i mitten av den.
Klicka ut (eller spritsa) moset runt kanterna på formen.
Häll såsen över fisken.
Ställ in i ugnen tills moset fått fin färg.

Servera med citron och kanske lite räkor.