0 Läs mer >>
 
 
 
4 portioner
 
1,5 kg kycklingklubbor
2 påsar Tandoori kryddblandning
3 dl grekisk yoghurt
 
1 dl couscous
2 dl kokande vatten
1 rödlök
1/2 gurka
1 paprika
100 g grönsallad
 
Sätt ugnen på 200°C.
Lägg kycklingklubborna i en plastpåse och häll ner 1 1/2 påse tandoorikrydda. 
Skaka runt påsen så att kryddan täcker alla kycklingklubbor.
Lägg kycklingklubborna på en folieklädd plåt och tillaga mitt i ugnen i ca 25 minuter.
 
Lägg den grekiska yoghurten i en skål och blanda med resten av tandoorikryddan.
 
Lägg couscousen i en skål och häll det kokande vattnet över. 
Täck skålen med plast eller folie och låt stå och dra i ca fem minuter.
Finhacka lök, gurka, paprika och sallad.
Blanda upp couscousen med en gaffel och blanda sedan ner grönsakerna.
 
Servera kycklingklubborna med tandooriyoghurten och couscoussalladen.

Kycklingklubbor tando...

0 Läs mer >>
 
4 portioner / förrätter
 
4 humrar
1 baguette (eller fyra stora korvbröd)
1/2 dl majonäs
1/2 dl creme fraiche
1 tsk dijonsenap
1/2 dl finhackad gräslök
salt och peppar
1 citron
 
Ta ut allt kött ur humrarna och skär det i mindre bitar (men spara skalet, så kan du göra egen fond!).
Blanda hummerköttet med majonäs, creme fraiche, senap och gräslök.
Smaka av med salt och peppar.
Låt röran stå svalt fram till servering.
 
Skär citronen i klyftor.
Skär baguetten i fyra delar och skär en skåra i varje del.
Vik upp dem och klicka ut hummerröran på bröden.
 
Servera med en citronklyfta och lite sallad.

Lobster Rolls