Kycklingklubbor tandoori med couscoussallad

 
 
 
4 portioner
 
1,5 kg kycklingklubbor
2 påsar Tandoori kryddblandning
3 dl grekisk yoghurt
 
1 dl couscous
2 dl kokande vatten
1 rödlök
1/2 gurka
1 paprika
100 g grönsallad
 
Sätt ugnen på 200°C.
Lägg kycklingklubborna i en plastpåse och häll ner 1 1/2 påse tandoorikrydda. 
Skaka runt påsen så att kryddan täcker alla kycklingklubbor.
Lägg kycklingklubborna på en folieklädd plåt och tillaga mitt i ugnen i ca 25 minuter.
 
Lägg den grekiska yoghurten i en skål och blanda med resten av tandoorikryddan.
 
Lägg couscousen i en skål och häll det kokande vattnet över. 
Täck skålen med plast eller folie och låt stå och dra i ca fem minuter.
Finhacka lök, gurka, paprika och sallad.
Blanda upp couscousen med en gaffel och blanda sedan ner grönsakerna.
 
Servera kycklingklubborna med tandooriyoghurten och couscoussalladen.