Rice crispies treats

 
20-30 bitar
 
2 msk smör
150 g marshmallows (mini går snabbast men det funkar lika bra med stora)
7 dl rispuffar
 
lite kokosolja hjälper när du ska trycka ut i formen
 
Dekoration:
100 g candy melts eller smält choklad
Strössel, eller annat kul
 
Smält smöret tillsammans med marshmallows på låg värme i en stor kastrull.
När allt smält till en jämn gegga, tillsätt rispuffarna och vänd ihop allt. 
Tryck ut "degen" i en bakplåtspappersklädd form.
Lättast är det att smeta in lite kokosolja på ett par plasthandskar och trycka ut smeten. Men det går också bra att använda tex en skred med lite olja på för att det inte ska klibba fast på skeden.
Jobba snabbt för smeten stelnar ganska fort.
 
Låt smeten stelna i rumstemperatur i minst 30 minuter innan du skär dem i önskad form. Om det inte är för tjockt går det även bra att trycka ut former med tex pepparkaksformar.
 
Decorera t.ex. genom att doppa dem i smälta candy melts eller smält choklad och pynta med roligt strössel.