S'mores Pie

 
 
8-10 bitar
 
Digestivebotten:
20 digestivekex
100 g smör
 
Chokladfyllning:
200 g mörk choklad
3 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
3 msk farinsocker
en nypa salt
3 ägg
 
Topping: 
200 g marshmallows
 
Sätt ugnen på 225 grader. 
 
Smält smöret, krossa kexen och blanda ihop.
Tryck ut smulet i botten och på kanterna av en pajform.
Förgrädda skalet mitt i ugnen i ca 5 minuter.
 
Hacka chokladen fint och lägg i en bunke.
Koka upp grädden och häll den över chokladhacket och rör om tills det är en slät och blank smet. 
Blanda ner resten av ingredienserna till fyllningen och häll fyllningen över det förgräddade pajskalet.
Grädda kakan mitt i ugnen i 25-39 minuter.
Fyllningen ska fortfarande vara lite lös och "wobbla" när den tas ut ur ugnen.
Ställ pajen i kylskåp, gärna över natten, fram till servering. 
 
Precis innan servering- värm ugnen 250 grader på grillfunktionen.
Fördela marshmallows över pajen och grädda den ett par minuter i ugnen tills marshmallowsarna fluffat upp sig och fått en fin gyllenbrun färg.