Räknudlar med Cashewnötter och Currymajo

4 portioner
Currymajo:
1 tsk neutral olja
½ tsk curry
1 dl majonäs
en skvätt citronsaft
Nudelwok:
4 portioner risnudlar
1 tsk sesamolja
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
150g sockerärter
80 g cashewnötter
2 dl skalade räkor
1 tsk soja
Börja med currymajon.
Värm på olja och curry tillsammans i en liten kastrull och låt sedan svalna något.
Skrapa ner curryoljan i majonäsen och smaka av med citronsaft och eventuellt lite salt.
Koka nudlarna enligt förpackingens anvisning.
Tärna paprikan och finhacka eller finriv vitlöksklyftan.
Woka grönsakerna och nötterna i sesamoljan tills de mjuknat något (men fortfarande är lite krispiga).
Tillsätt nudlar, räkor och soja och låt värmas upp.
Servera räknudlarna tillsammans med currymajon.