Amerikanskt, Skorpor & Småkakor bikarbonat, gul kantarell, hel kanel, hårdkokt ägg, kan', kanel, kanel hel, kanelpulver, kanelstång, mald kanel, malen kanel, mjukt smör, rumsvarmt smör, smält smör, smör, smör- och rapsolja, smördeg, smördegsbakelse, smördegshjärtan, smördegsplatta, smördegsplattor, smörgås, smörgåskrasse, snickerdoodels, snickerdoodles, snickers, stevia strö, strö, strösocker, uppvispat ägg, vaniljsocker, vaniljstång, vaniljsås, vaniljsåspulver, vetemjöl, vetemjöl special, ägg, äggula, äggulor, äggvita, äggvitor

Snickerdoodles

 
 
ca 20 kakor
 
3 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bikarbonat
100 g rumsvarmt smör
1 3/4 dl strösocker
1 rumsvarmt ägg
1 tsk vitvinsvinäger
 
Garnering:
0,5 dl strösocker
1 tsk malen kanel
 
Sätt ugnen på 200°C, varmluft.
Blanda mjöl, vaniljsocker och bikarbonat i en bunke. 
Vispa smör och socker fluffigt i en annan bunke. 
Vispa ner ägget. 
Tillsätt de torra ingredienserna och vinägern.
Arbeta ihop till en jämn deg. 
Blanda sockret och kanelen till garneringen och häll ut blandningen på ett fat.
Dela degen i 20 bitar och rulla bitarna till kulor som du sedan rullar i sockerblandningen.
Lägg kulorna glest på plåt med bakplåtspapper och platta sedan till dem en aning.
Grädda mitt i ugnen tills kakorna har fått lite färg, ca 8 minuter.
Låt kakorna svalna i någon minut och flytta dem sedan försiktigt med en stekspade till ett galler för att svalna helt. 
Förvara kakorna i en torr, tätförsluten burk i rumstemperatur.