Choklad,
Kakor i långpanna,
Makens favoriter
baking soda,
bakpulver,
baksirap,
block choklad,
bounty,
bountyrutor,
chamo,
champinjoner,
cheesecake,
chili,
chilipeppar,
chilipulver,
chokladbotten,
chokladdoppad,
chokladdoppat,
chokladfrosting,
chokladfudge,
chokladkaka,
chokladkola,
chokladmousse,
chokladsmet,
chokladtryffel,
chorizo,
chorizokorv,
farin socker,
fingervarm mjölk,
flor,
florsocker,
gammeldags mjölk,
hårdkokt ägg,
kaka,
kakao,
kakform,
kakor,
knäckig chokladkaka,
kokande vatten,
kokos,
kokos mjölk,
kokosflingor,
kokoskräm,
kokosmjölk,
kokosnötsmjöl,
kondenserad mjölk,
krossad choklad,
ljummen mjölk,
ljus choklad,
långpanna,
matolja,
mjuk kaka,
mjuk pepparkaka,
mjukost,
mjukt smör,
mjöl,
mjölk,
mjölkchoklad,
mörk choklad,
oliv olja,
olja,
riven kokos,
rumsvarm mjölk,
rumsvarmt smör,
slor,
smält smör,
smör,
smör- och rapsolja,
smördeg,
smördegsbakelse,
smördegshjärtan,
smördegsplatta,
smördegsplattor,
smörgås,
smörgåskrasse,
socker,
sockerdricka,
sockerfri,
sockerfri choklad,
sockerfri mjölkchoklad,
sockerkaka,
sockerärtor,
solros olja,
stevia strö,
strö,
ströbröd,
strösocker,
uppvispat ägg,
vanilj,
vaniljcreme,
vaniljfrön,
vaniljglasyr,
vaniljkräm,
vaniljpulver,
vaniljsocker,
vaniljstång,
vaniljsås,
vaniljsåspulver,
vaniljvodka,
vanilla,
vanillinsocker,
vetemjöl,
vetemjöl special,
vit choklad,
vit chokladfrosting,
vit chokladmousse,
ägg,
äggula,
äggulor,
äggvita,
äggvitor
Bountyrutor i långpanna

ca 24 st
Botten:
3 ägg
4,5 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1,5 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4 msk kakao
225 g smör
2 dl kokande vatten
Kokoskräm:
225 g smör
4 dl florsocker
2 ägg
1 påse riven kokos (ca 200 g)
Garnering:
200 g mjölkchoklad
0,5 msk olja
Sätt ugnen på 175° C.
Vispa ägg och socker poröst i en bunke.
Blanda ner vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i äggblandningen.
Smält smöret och koka upp vattnet i samma kastrull.
Tillsätt den varma blandningen i bunken och vispa ihop till en smet.
Smörj och bröa en långpanna, ca 24x30 cm.
Bred ut smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter.
Kokoskräm:
Smält smöret i en kastrull och blanda ner florsocker ägg och kokos.
När kakan gräddats klart, låt den svalna och ställ den sedan i frysen i ca 30 minuter.
Bred sedan kokoskrämen över chokladbotten.
Garnering:
Smält chokladen över vattenbad och blanda ner oljan.
Bred chokladen över kokosfyllningen och låt den stelna.
Förvara kakan i kylskåp.
Skär i rutor innan servering.