Fläskkött, Grytor, Korv & Skinka bacon, baconlindad, baconlindad kyckling, baconpaj, baconskivor, chilisås, crema, creme, creme catalan, creme fraiche, creme fraiche, finmald svartpeppar, grillkorv, grovmald svartpeppar, grovmalen svartpeppar, grädde, gräddfil, het korvgryta, japansk soja, japansk soya, jodat salt, kinesisk soja, kinesisk soya, korv, korvgryta, krydd peppar, mald svartpeppar, malen svartpeppar, mjuk pepparkaka, peppar, peppar salami, pepparkaka, salt, salt med jod, salted caramel, soja, sojabönor, soya, svamp, svamppaj, svamppasta, svampsoppa, svartpeppar, svartpepparkorn, sweet chilisås, sweetchili, sweetchilisås, vispad grädde, vispgrädde

Het korvgryta

 
 
 
4 port
 
ca 8 vanliga grillkorvar eller 5-6 tjockare
1 pkt bacon
3 dl grädde
1 dl creme fraiche
2 tsk kinesisk soja
2 msk sweet chili
salt och peppar

Skär korvarna i bitar på snedden.
Klipp bacon i småbitar.
Låt korv och bacon steka i en panna en stund tills de fått lite färg.
Tillsätt grädde, creme fraiche, soja och sweet chili.
Låt puttra en stund så såsen riktigt får smak av korven och bacon.
Smaka av med salt & peppar.

Servera med kokt ris och en god sallad