LCHF-pannkaka med citronkräm och blåbär

1 långpanna med pannkaka
 
1 ½ dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
1 tsk bakpulver
4 dl mjölk
250 g Kesella (1 burk)
5 ägg
½ tsk salt
1-2 msk sukrin
smör att steka i
 
2 dl smetana
finrivet skal av 1 citron
4 dl blåbär
 
Sätt ugnen på 225°.
Vispa ihop mjöl och bakpulver med hälften av mjölken till en slät smet.
Tillsätt kesella, ägg, salt, sukrin och resten av mjölken.
Smörj en långpanna med smör-&rapsolja och häll i pannkakssmeten.
Grädda i mitten av ugnen 20–25 min tills den har stannat och fått fin färg.
Låt svalna och skär den i bitar.
Blanda smetana med citronskal
Servera med blåbär och toppa med smetana.