Fläskfärsbiffar i krämig champinjonsås

4 port
biffarna:
500 g fläskfärs
500 g fläskfärs
2 äggulor
1 tsk fiberhusk eller 1 msk potatismjöl
1 msk dijonsenap
1 tsk torkad dragon
1 tsk salt
0,5 tsk mald svartpeppar
smör att steka i
såsen:
200 g färska hackade champinjoner
1 liten, finhackad gul lök
3 dl grädde
1 tsk dijonsenap
1 tsk köttbuljongpulver
Blanda alla ingredienser till biffarna i en stor bunke.
Forma färsen till 4-8 biffar och bryn dem i smör i en stekpanna.
Lägg undan biffarna och lägg i champinjonerna och löken i pannan och fräs dem mjuka.
Slå på grädde och vispa ner senap och buljong och låt småputtra i någon minut.
Häll såsen över biffarna och servera tillsammans med en god sallad (och/eller klyftpotatis)