Räkfylld rödspätta med hollandaisesås

4 portioner
600 g skinn- och benfria rödspättafiléer
200 g philadelphiaost
100 g skalade räkor
1 tsk Knorr fiskkrydda
salt och peppar
Hollandaisesås:
3 msk vatten
1 tsk citronsaft
2 äggulor
100 smör
1 krm vitpeppar
0,5 tsk salt
Sätt ugnen på 175°C.
Blanda philadelphiaost med räkor och fiskkrydda.
Klicka ut blandningen på fiskfiléerna och rulla ihop dem och lägg i en ugnsfast form.
Salta och peppra fisken och ställ den i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
Gör under tiden såsen.
Smält smöret.
Blanda vatten, citronsaft och äggulor i en kastrull.
Värm upp såsen under omrörning, tills den tjocknat, men mycket viktigt att den inte kokar.
När såsen har tjocknat ta av den från värmen och vispa ner smöret, lite i taget, i en tunn stråle.
Smaka av såsen med salt och vitpeppar.
Servera fisken med såsen och en god sallad och kokta primörer.