Fläskkött, LCHF, Svenska klassiker, Ägg bacon, fiberhusk, fläskpannkaka, grädde, kesella, riven ost, tjockpannkaka, ugnspannkaka, vispgrädde, ägg

Bästa LCHF-fläskpannkakan

 
 
2-3 port

2 pkt bacon
1 dl riven ost
2 ägg
250 g naturell kesella
0,5 dl vispgrädde
3/4 msk fiberhusk
 
Sätt ugnen på 225 grader.
Klipp baconet i bitar och knaperstek på hög temperatur.
Lägg baconet i botten på en ugnsfast form och strö osten över.
Vispa ihop ägg, kesella, vispgrädde och fiberhusk och bred smeten över baconet och osten.
Gratinera i ugnen i ca 20 minuter tills pannkakan fått fin färg.
 
Servera med lingonsylt (eller jordgubbssylt om man föredrar det).
#1 - - Anonym:

Detta ska jag göra ikväll :) / R