Fläskkött, Frukt & Bär, Grillat, Kryddor & Marinader ananas, chilipeppar, fläskfilé, fläskytterfilé, glaze, grillat, krossad ananas, mango, mango chutney, marinad, peppar, röd chili, röd chilipeppar, salt, spansk chilipeppar, spansk peppar, vitlök

Grillad fläskytterfilé med ananasglaze


6,7 % kolhydrater

 
1 fläskytterfilé
2 dl krossad ananas
1 dl mango chutney
1 finhackad spansk chilipeppar
1 krm salt
1 finriven vitlöksklyfta
1 krm svarteppar
 
Putsa filén om det behövs.
Mixa ihop ananas, mango chutney, chili, salt och vitlök.
Smeta ut hälften av ananasglazen på ytterfilén runtom så att den får gotta till sig.
Förvaran filén i kylen tills det är dags för grillning.
Grilla filén tills den når en innertemperatur på ca 70 grader.
Peppra och bred på lite mer glaze på filén precis mot slutet av grilltiden så den blir kladdig och god.
 
Servera med en god sallad!