Chicken Shanghai med nudlar
Detta behöver du till ca 4 portioner:
4 kycklingfiléer
2 msk olja
1 dl hoisinsås
½ dl teriyakisås (man kan också ta 1 dl blackbeansås)
300 g nudlar
300 g vitkål
1 liten purjolök
250 g broccoli
salt och peppar
Gör såhär:
Sätt ugnen på 150°C.
Bryn kycklingfiléerna i lite av oljan och lägg dem i en ugnssäker form.
Blanda hoisinsås och teriyakisås och pensla kycklingfiléerna med hälften av såsen.
Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills innertemperaturen på kycklingen är 70°C.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning och låt dem rinna av.
Blanda dem med resten av såsen.
Strimla vitkålen, ansa och skiva purjolöken och bryt broccolin i buketter.
Stek alla grönsaker i resten av oljan några minuter.
Vänd ner nudlar i grönsakerna och smaksätt med salt och peppar.
Servera kycklingen med nudlarna.