Mango chicken balti

Riktigt smaskig och snabb kycklinggryta som är lite indisk-inspirerad!
En liten överaskning med mangon i också som faktiskt bryter av riktigt
bra mot den lite starkare grytan.

Till ca 4 portioner behöver du:
500 g kycklingfilé
2 tsk salt
1 msk koncentrerad kycklingfond
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 tsk färsk riven ingefära
3 tsk garam masala
1 tsk gurkmeja
1 - 2 tsk chilipeppar
smör att steka i
1 dl grädde
2 dl matyoghurt
200 frysta mangotärningar

Gör såhär:
Rensa och skär kycklingen i bitar.
Skala och hacka vitlöken.
Fräs vitlöken, tomatpurén och kryddorna i smör i en gryta.
Salta kycklingen och låt den fräsa med i några minuter.
Tillsätt grädde och yoghurt och låt sjuda i ca 5 minuter.
Rör ner mangon och sjud ytterligare 2 minuter.
Garnera gärna med lite koriander eller färsk timjan.
Servera med ris och kanske ett Naan-bröd.