Krämig laxsallad

En krämig och god laxsallad som faktiskt passar för de flesta tillfällen!
Tyckte den var perfekt efter all tung mat såhär efter jul eftersom den känns lätt och fräsch. Try it!

Till ca 4 portioner behöver du:
400 g kallrökt lax i bit
400 g kall kokt potatis (fast)
1 rött äpple

Såsen:
250 g keso
2 dl creme fraiche
2 msk sötstark senap
2 msk färsk riven pepparrot
3 msk finhackad dill
2 tsk salt

Gör såhär:
Skär bort skinnet från laxen och skär den i bitar.
Skala potatisen och kärna ur äpplet och skär dem i små tärningar.
Rör ihop såsen i en rymlig bunke.
Fräs på laxen i någon minut så att den blir tillagad.
Blanda laxen, potatisen, äpplet och såsen.
Servera med ett gott bröd.

Pst! Man måste inte fräsa på laxen, det går lika bra att blanda
i den som den är, det är bara jag som är lite kinkig med gravad lax
och liknande.