Tortillatårta

Åååh vad gott det här var!
Det är så roligt med lite nya typer av "tacos", det blir ju så lätt bara det där gamla vanliga. Men det här var en riktig höjdare! Try it!

En tårta räcker till 4-5 personer:

4 stora tortillabröd
2 kycklingfiléer
1 gul lök
½ purjolök
100 g champinjoner
smör eller olja att steka i
½ burk Thick´n Chunky Salsa
100 gram philadelphiaost
1-2 dl riven ost
1 påse fajita kryddmix
1 dl vatten
100 g majs

Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader.
Hacka kyckling och lök i små bitar.
Fräs kycklingen och löken i en stekpanna.
Tillsätt champinjoner, kryddmix och vatten och låt puttra tills vattnet kokat bort.
Blanda i salsasås och philadelphiaost.

Lägg ett tortillabröd på en bakplåtspappersklädd plåt.
Lägg ett lager kycklingröra på och upprepa tre gånger.
När du gjort det översta lagret, strö över majs och osten och ställ in i ugnen.
Låt stå i ugn i ca 15 minuter tills tårtan är genomvarm och har en fin gyllenbrun färg på osten.

Servera med taco tillbehör.

Jag valde att göra guacamole, gräddfil, salsasås och körsbärstomater till. Passade perfekt!



Jag har gjort ett par ändringar i mitt recept men originalet kommer från denna fantastiska blogg:
http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen