Matig sallad med rostade grönsaker

ca 6 portioner eller på en buffé för ca 15 personer
1 hel vitlök
4 rödlökar
2 röda paprikor
500 g butternutpumpa
ett par repade kvistar timjan
3 msk olivolja
3 msk honung
salt och peppar
200 g haricot vert
2 påsar blandsallad
200 g marinerade kronärtskockor
100 g torkade tranbär
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala vitlöken och hacka klyftorna grovt.
Skala och klyfta rödlöken.
Kärna ur och skär paprikan i stora bitar.
Skala, kärna ur och skär pumpan i kuber.
Lägg alla grönsaker på en bakplåtspappersklädd plåt.
Ringla över olivolja, honung, salt, peppar och timjan.
Blanda runt allt ordentligt och sprid ut över plåten.
Rosta grönsakerna i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
Skölj och ansa under tiden haricot vert.
När 10 minuter återstår av grönsakernas tid i ugnen lägger du på haricot vertsen.
Häll ut blandsalladen på ett stort fat eller i en stor skål.
Toppa med de rostade grönsakerna, avrunna kronärtskockor och torkade tranbär.
Servera salladen till t.ex. en bit kött eller på en buffé.