Gratänger & Matpajer, Kyckling & Fågel basilika, creme, creme fraiche, dijon, dijonsenap, finhackad, finhackad basilika, finmald svartpeppar, fransk senap, färsk basilika, färska tomater, grillad kyckling, grovmald svartpeppar, grovmalen svartpeppar, grädde, hela konserverade tomater, jodat salt, kelda ostsås, kelda tomatsås, koncentrerad kycklingfond, konserverade tomater, krossade tomater, kyckling, kyckling färs, kycklingbuljong, kycklingbuljongtärning, kycklingfilé, kycklingfond, kycklingfärs, kycklinggratäng, kycklingklubba, kycklingklubbor, kycklingkrydda, kycklinglasagne, kycklinglår, körsbärstomat, körsbärstomater, lagrad ost, mald svartpeppar, malen svartpeppar, mellangrädde, ost, ostsås, panerad kyckling, passerade tomater, peppar, pressad vitlök, pressad vitlöksklyfta, pressade vitlöksklyftor, riven ost, salt, salt med jod, senap, soltorkad tomatpasta, soltorkade tomater, soltorkade tomater pasta, soltorkade tomater-pasta, svartpeppar, svartpepparkorn, tomat pure, tomat puré, tomater, tomatpure, tomatpuré, tomatsås, vispad grädde, vispgrädde, vitlök, vitlöksklyfta, vitlöksklyftor, vitlökspulver

Krämig kycklinggratäng med tomat och basilika

4 portioner 1 grillad kyckling 5-10 körsbärstomater 1 kruka basilika 2 msk dijonsenap 2 dl vispgrädde 2 pressade vitlösklyftor 2 dl creme fraiche salt och peppar 2 dl riven ost Sätt ugnen på 225 °C. Rensa kycklingen och skär köttet i bitar. Lägg kycklingen i en ugnsform, halvera kötsbärstomaterna ...
Visa fler inlägg