LCHF, Nötkött, Ost, Soppor & Såser balsamico, balsamvinäger, biff, biffar, crema di balsamico, feta, fetaost, finhackad persilja, finmald svartpeppar, fond, färs, färsbiffar, färsk basilika, färsk dragon, färsk körvel, färsk oregano, färsk persilja, färsk potatis, färsk rosmarin, färsk sparris, färsk timjan, färska champinjoner, färska hallon, färska jordgubbar, färska morötter, färska rabarber, färska räkor, färska tomater, färska örter, färskost, färskpotatis, grovmald svartpeppar, grovmalen svartpeppar, grädde, inlagda persikor, japansk soja, japansk soya, jodat salt, kalvfond, kinesisk soja, kinesisk soya, koncentrerad kalvfond, kyckling färs, köttfärs, mald svartpeppar, malen svartpeppar, matlagningsgrädde, mellangrädde, mjukt smör, naturell färskost, nötfärs, oregano, peppar, persilja, pressad vitlök, pressad vitlöksklyfta, pressade vitlöksklyftor, rumsvarmt smör, salt, salt med jod, smält smör, smör, smör- och rapsolja, smördeg, smördegsbakelse, smördegshjärtan, smörgås, smörgåskrasse, soja, soya, svartpeppar, svartpepparkorn, vispad grädde, vispgrädde, vitlök, vitlöksklyfta, vitlöksklyftor, vitlökspulver

Fetafärsbiffar med balsamicosås

 
 
4 portioner
500 g köttfärs
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
0,5 dl finhackad persilja
2 msk vatten
75 g fetaost
1 msk smör
 
3 dl grädde
1 msk koncentrerad kalvfond
0,5 tsk soja
1 tsk crema di balsamico
0,5 tsk oregano
 
Finhacka vitlöken och blanda ihop med köttfärs, salt, peppar och persilja och vatten.
Smula ner fetaosten i färsen och forma allt till 8 biffar.
Stek biffarna i smör i och lägg sedan åt sidan.
Utan att diska ur pannan, häll på grädde, fond, soja, balsamico och oregano och vispa ihop.
Låt småputtra i ett par minuter och häll sedan såsen över biffarna.
 
Servera biffarna och såsen med ris och en god sallad på tomat och lök.