Fisk & Skaldjur, Grytor arla, ris, räkor, skagen, skagenpanna, sockerärtor

Skagenpanna

Imorrn tänkte jag laga Arlas Skagenpanna med räkor. Superenkelt, fettsnålt och gott! Dock så är ju småsyskonen ap-kräsna så det blir väl typ fiskpinnar eller nåt till dem. Mesar! Tänkte i varje fall dela med mig av receptet till den rätten.
 
Detta recept räcker till ca 4 personer.


Skagenpanna med räkor

310g Arlaköket Skagenpanna (finns bland creme fraiche och sånt i butiken)
100g sockerärtor (går lika bra med sugar snap peas)
400g skalade räkor (1kg om de är oskalade)

Gör så här:
Häll grädden och smkpastan i en panna, rör om och koka upp.
Lägg i räkor och sockerärtor.
Låt koka 2 minuter.
Servera med kokt ris eller pasta.


KLART!