Pulled Oumph i pitabröd

 
4 portioner
 
2 strimlade rödlökar
1 dl ättikssprit (12%)
2 dl strösocker
3 dl vatten
3-4 svartpepparkorn
 
1 påse (280 g) fryst pulled oumph
1 dl vatten
 
2 dl majonnäs
1-2 tsk srirachasås
 
Pitabröd
Strimlad isbergssallad
 
Lägg den strimlade löken i en skål.
Koka upp ättikssprit, socker och vatten med pepparkorn och häll sedan den varma lagen över löken.
Låt inläggningen svalna.
 
Stek påsen med pulled oumph enligt förpackningens anvisning.
Tillsätt vatten mot slutet så att det blir lite såsigt.
 
Rör ihop majonnäs och srirachasås.
 
Värm pitabröden och servera pulled oumph i dem tillsammans med strimlad isbergssallad, srirachamajonnäs och pickad rödlök.