Fiskpaket med italienska smaker

 
 
4 portioner
 
1 kg potatis
 
250 k körsbärstomater
1 bananschallottenlök
600 g skinn och benfri torskrygg
2 msk olivolja
2 msk smör
1 citron
salt och peppar
4 folieark
1 kruka basilika
 
2 dl gräddfil
1 pressad vitlöksklyfta 
salt och peppar
 
Sätt ugnen på 225°C.
 
Koka potatisen i lättsaltat vatten.
 
Dela tomaterna i halvor och strimla löken.
Lägg fram 4 ark ugnsfolie, ca 30x30 cm.
Fördela fisk, olivolja och smör på varje ark.
Fördela tomater, lök, pressad citronsaft, salt och peppar över fisken.
Vik upp kanterna på folien och gör små knyten.
Lägg dem på en plåt och tillaga mitt i ugnen i ca 20-25 minuter, eller tills fisken är klar.
 
Blanda gräddfil och vitlök i en skål och smaka av med salt och peppar.
 
Grovstrimla basilikan och strö över fisken i paketen när de är klara.
 
Servera fiskpaketen med den kokta potatisen, vitlökssåsen och en god sallad.