Oxrullader med gräddsås

 
 
 
4 portioner
 
500 g lövbiff (8-10 skivor)
4 msk dijonsenap
1/2 rödlök
 1 paket bacon
 
3 dl grädde
1 msk koncentrerad kalvfond
 
Lägg lövbiffarna på en skärbräda och bred ut senap på alla skivor.
Skär löken i skivor och lägg på varje lövbiffsskiva.
Skär baconskivorna i halvor och placera ut en på varje biff.
Rulla ihop biffskivorna till rullar och fäst ihop med tandpetare.
Bryn rullarna runtom i lite smör eller olja i en stekpanna och lägg sedan åt sidan.
 
Vispa ur pannan med grädde och kalvfond och låt puttra ihop i någon minut.
Lägg tillbaka rullarna i såsen och låt sjuda i ca 30 minuter.
 
Ta ur tandpetarna ur oxrulladerna och servera dem tillsammans med såsen och potatismos.