Pasta med chorizo och rostad paprika
4 portioner
1 gul lök
400 g pasta
2 finhackade vitlöksklyftor
200 g grillad paprika (typ inlagd i olivolja) skuren i bitar
300 g chorizo skuren i tunna skivor
1 kruka finhackad persilja
10 halverade cocktailtomater
några droppar rödvinsvinäger
salt och peppar
några droppar olivolja
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Fräs lök och vitlök i oljan från paprikan några minuter.
Häll i paprika och låt puttra några minuter.
Stek korven i lite olivolja i en stekpanna.
Blanda med paprikaröran och pastan, vänd ner persilja och tomater.
Smaka av med salt, peppar och vinäger.
Fräs lök och vitlök i oljan från paprikan några minuter.
Häll i paprika och låt puttra några minuter.
Stek korven i lite olivolja i en stekpanna.
Blanda med paprikaröran och pastan, vänd ner persilja och tomater.
Smaka av med salt, peppar och vinäger.