Nötkött, Pasta bell pepper, bell peppers, black pepper, creme, creme catalan, creme fraiche, créme fraiche, grilla, grillad kyckling, grillad lax, grillad paprika, grillat, grillkorv, grillpinnar, grillspett, grillsås, grön paprika, gul paprika, inlagd paprika, jodat salt, krydd peppar, mjuk pepparkaka, paprika, paprikapulver, pasta, peppar, peppar salami, pepparkaka, pepparkakskrydda, pepparkakskryddor, pepparsalami, rostad paprika, rostbiff, rostbiffpasta, röd paprika, salt, salt med jod, saltade jordnötter, salted caramel, sockerärter, sockerärtor, spansk peppar, tagliatelle, vit peppar, vita pepparkorn

Krämig rostbiffpasta

 
 
4 portioner
 
250 g grillad rostbiff skuren i tunna skivor
150 g färska sockerärtor
2 paket färsk tagliatelle
1 burk grillad paprika
2 dl creme fraiche
salt och peppar
 
Strimla rostbiffen och ansa och strimla sockerärterna.
Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
Låt paprikan rinna av men spara ca 2 msk av oljan. 
Mixa ihop paprika och creme fraiche med en mixerstav och smaka av med salt och peppar.
Stek rostbiff och sockerärter i oljan från den grillade paprikan.
Krydda med salt och peppar.
Låt pastan rinna av och blanda den med paprikasåsen. 
Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffräs.
 
Servera med en god sallad.