Grytor, Kyckling & Fågel, LCHF creme, creme fraiche, finmald svartpeppar, färska tomater, grillad kyckling, grovmald svartpeppar, grovmalen svartpeppar, grädde, koncentrerad kycklingfond, kyckling, kycklingbuljong, kycklingbuljongtärning, kycklingfilé, kycklingfond, kycklingklubba, kycklingklubbor, kycklinglår, mald svartpeppar, malen svartpeppar, mjukt smör, panerad kyckling, pasta krydda, pastakrydda, peppar, rumsvarmt smör, salt, smör, smör- och rapsolja, sockerärtor, soltorkad tomatpasta, soltorkade tomater, soltorkade tomater pasta, soltorkade tomater-pasta, sugar snap peas, svartpeppar, svartpepparkorn, tomater, vispad grädde

Kycklingpasta med soltorkade tomater

 
4 portioner
 
500 g kycklingfilé
smör eller olja att steka i
salt, peppar
0,5 tsk Santa Maria pastakrydda
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
2-3 msk soltorkade tomater-pasta
100 g färska sugar snap peas
 
Rensa och putsa kycklingfiléerna och skär dem i bitar.
Salta och peppra och bryn i smör i en stekpanna.
Häll på pastakryddan, creme fraiche, grädde och soltorkade tomater.
Låt puttra i ett par minuter och hacka sedan i ärtorna.
 
Servera med nykokt pasta och en god sallad.
 
Näringsinnehåll per portion:
153 kcal
13 g protein
11 g fett
2 g kolhydrater