LCHF, Nötkött, Ost, Potatis & Rotfrukt dijon, dijonsenap, grädde, kålrot, lövbiff, peppar, philadelphia, philadelphiaost, salt, smör, smör- och rapsolja, svartpeppar, vatten, vispgrädde

Fylld lövbiff med senapskokt kålrot

 
4 port
 
4 lövbiffar
4 msk dijonsenap
4 msk philadelphiaost
salt och peppar
½ dl vatten
smör att steka i
 
1 kålrot
2 msk dijonsenap
2 ½ dl vispgrädde
salt och peppar
 
Skala och skär kålroten i centimeterstora kuber.
Rör ut senapen i grädden, salta och peppra och blanda ner kålroten.
Koka på svag värme i ca 15 minuter tills den är genomkokt, rör om ibland så det inte bränner vid.
 
Bred ut philadelphiaost och dijonsenap på lövbiffarna och vik dem dubbla.
Salta och peppra och stek dem i smör i en het panna, ca 1 minut på varje sida.
Häll på vattnet och låt koka ytterligare någon minut.
 
Servera biffen tillsammans med kålroten.