Chark & Vilt, Italienskt, Korv & Skinka, LCHF, Ost, Ägg champinjoner, fiberhusk, keso, lchf, lökpulver, oregano, passerade tomater, peperoni, pizza, riven ost, skinka, strimlad skinka, vitlökspulver, ägg

LCHF Pizza

 
Pizzabotten:
375 g keso
3 ägg
2,5 msk fiberhusk
2 dl riven ost
 
Tomatsås:
1-2 dl passerade tomater
1/2 tsk vitlökspulver
1/2 tsk lökpulver
1 tsk oregano
 
Topping jag hade på min pizza:
skivade champinjoner
strimlad skinka
peperoni
riven ost
 
Sätt ugnen på 225 grader.
Mixa ihop keso, ägg, fiberhusk och riven ost till en slät smet med en mixerstav.
Bred ut smeten på en eller två bakplåtspapperklädda plåtar (beroende på hur tjock botten man vill ha).
Grädda bottnen i ugnen i ca 10-25 minuter.
Blanda ihop passerade tomater, vitlökspulver, lökpulver och oregano.
Bred tomatsåsen över pizzabottnen och toppa med valfria tillbehör. Och strö till sist rikligt med riven ost över hela kalaset.