Fläskkött, Gratänger & Matpajer, Kyckling & Fågel, LCHF bacon, creme fraiche, grädde, kycklingfilé, kycklingfond, parmesanost, peppar, salt, sweet chilisås, vitlök

Kycklinggratäng med bacon och parmesansås

 
500 g kycklingfilé
2 paket bacon
salt och peppar
2 vitlöksklyftor
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk koncentrerad kycklingfond
2-3 msk chilisås
2 dl finriven parmesanost
 
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kyckling och bacon i bitar och stek i omgångar med salt och peppar och lägg i en ugnsfast form.
Vispa ihop grädde, creme fraiche, finriven vitlök, kycklingfond, finriven parmesanost och chilisås i pannan och häll sedan över kycklingen.
Gratinera i ugnen i ca 10 minuter tills det fått fin färg.
 
Servera med ris och en god sallad.