Canneloni med nötfärs och campinjoner

Detta behöver du till 4 personer:
500 g köttfärs
1 finhackad gul lök
2 pressade vitlöksklyftor
4 hackade champinjoner
2 ½ dl tomatsås
2 msk koncentrerad kalvfond
2 msk tomatpuré
salt, peppar och paprikapulver
1 pkt canneloni
2-4 dl ostsås
1-2 dl riven ost

Gör så här:
Firäs löken i olja och tillsätt köttfärsen.
Stek tills det fått färg och tillsätt sedan champinjoner, tomatsås, fond och tomatpuré.
Låt puttra i ett par minuter och smaka sedan av med salt, peppar och paprikapulver.
Sätt ugnen på 175 grader.
Fyll cannelonirören med köttfärssåsen och lägg i en ugnsfast form.
Häll ostsåsen över och strö till sist riven ost överst.
Gratinera i ugnen tills pastan är genomkokt (ca 15 minuter).
Lägg folie över om osten bränns vid.

Servera med en god sallad.