Grillade pilgrimsmusslor på avokadokräm
4 förrätter:
8 pilgrimsmusslor
½ tsk salt
1 ½ msk smör
1 krm mald svartpeppar
2 avokador
4 msk créme fraiche
2 krm salt
2 tsk citronsaft
1 krm svartpeppar
machesallad
8 pilgrimsmusslor
½ tsk salt
1 ½ msk smör
1 krm mald svartpeppar
2 avokador
4 msk créme fraiche
2 krm salt
2 tsk citronsaft
1 krm svartpeppar
machesallad
Avokadokräm: Skala, kärna ur och grovhacka avokadon.
Mixa snabbt ihop avokado, crème fraiche, salt och citronsaft.
Smaka av med peppar.
Täck över och ställ kallt tills det är dags att servera.
Musslorna: Hetta upp smöret i en liten stekpanna.
Salta musslorna och stek i het panna ca 30 sek på varje sida.
Ta omedelbart upp musslorna ur pannan.
Strö över nymald svartpeppar.
Servera tillsammans med avokadokräm och machesallad.
Mixa snabbt ihop avokado, crème fraiche, salt och citronsaft.
Smaka av med peppar.
Täck över och ställ kallt tills det är dags att servera.
Musslorna: Hetta upp smöret i en liten stekpanna.
Salta musslorna och stek i het panna ca 30 sek på varje sida.
Ta omedelbart upp musslorna ur pannan.
Strö över nymald svartpeppar.
Servera tillsammans med avokadokräm och machesallad.