LCHF Mozarellabiffar med gräddig sås

Åååh vad det här var gott! En ny favorit faktiskt. Påminner lite om pappas dragonbiffar men med lite twist. Try it try it try it! Påminner lite om de lammfärsbullar Sandra bjöd på för ett par veckor sedan också.. Fast detta är inte lamm.. och lite andra grejer i förstås :)



Detta behöver du till ca 4 portioner:
600 g köttfärs
1 ägg
½ kruka basilika (hackad)
1 bit mozzarellaost skuren i små kuber
4 finhackade soltorkade tomater
1 dl vispgrädde
salt & peppar

stekskyn
2 dl vispgrädde
100 g philadelphiaost
1 msk koncentrerad kalvfond
dragon

Gör såhär:
Blanda ihop köttfärs, ägg, basilika, mozzarella, tomater och grädde väl.
Forma till biffar, salta och peppra och stek på medelvärme i en stekpanna, ett par minuter på varje sida.
Lägg undan biffarna och, utan att diska stekpannan, häll i grädde i pannan.
Vispa ner philadelphian och kalvfonden och smaka av med dragon.

Servera med gräddstuvad blomkål (eller ris om man inte vill ha LCHF) och en god sallad!