Cannelloni med Fajitakyckling

Gjorde en grymt god middag till familjen ikväll. Fajitakycklingfylld cannelloni. Mums.



Det här behövs till ca 5 personer:
500g kycklingfiléer
1 påse Santa Maria Fajita kryddmix
1 dl vatten
1 röd lök
½ röd paprika
1 dl naturell keso
100 g naturell Philadelphia ost
50 g champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 pkt cannelloni rör
6 dl mjölk
5 msk mjöl
20 g smör
Riven parmesanost
Salt & Peppar

Gör såhär:
Hacka kycklingfiléerna i små bitar och fräs i lite smör.
Häll på kryddmixen och vattnet och koka bort nästan allt vatten.
Hacka löken, champinjonerna och paprikan och blanda med keso, philadelphia.
Pressa ner en klyfta vitlök.
Tillsätt den frästa kycklingen och blanda ordentligt.
Skeda ner röran i cannellonirören och lägg dem i en ugnsfast form.

Smält smöret i en kastrull.
Tillsätt mjöl under omrörning och häll sedan försiktigt i mjölken.
Låt småkoka i va 10 min. Häll i ca 1 dl av parmesanosten i såsen och låt blandas.

Häll såsen över cannellonin och strö resten av parmesanen över.
Salta och peppra.
In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Servera med en god sallad. Fetaost funkar bra till också :)