Fisk & Skaldjur, Grytor, Pasta creme fraiche, honung, hönsbuljong, lax, lime, pasta, peppar

Limelaxpasta

Här kära vänner har ni recpetet på en perfekt laxgryta. Gick snabbt som tusan att göra och dessutom så var det väldigt få ingredienser. :D

Receptet räcker till ca 4 personer


Du behöver:
4 skinn- och benfria laxfiléer (ca 400g)
400 g pasta
2 dl creme fraiche (går bra med lätt creme fraiche också)
½ hönsbuljongtärning
1 msk flytande honung
rivet skal pch saft av en pressad lime
svartpeppar

Gör såhär:
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Blanda creme fraiche, buljongtärning, honung och limesaft och limeskal i en kastrull.
Låt såsen koka upp.
Skär laxen i tärningar och lägg ner den i kastrullen.
Låt koka någon minut tills laxen är klar.
Servera med pasta och gärna vitlöskfräst spenat.
Krydda med peppar.


JÄVLIGT GOTT :D