Fisk & Skaldjur, Pasta citronsås, crabsticks, gräslök, hummerfond, kelda, krabbpinnar, lovely lemon, pasta, surimi, vitlök, ärter, ärtor

Hummerpasta med krabbpinnar

Jajjemänsan middagen blev mycket mumsig! Enkel att göra var den också.

 

Receptet räcker till ca 4 personer och kommer från arla.se
Tillagningstid ca 20 minuter.


Du behöver:
250 g frysta krabbpinnar
300 g pasta
250 g frysta ärtor
3 dl Kelda sås Lovely Lemon
1 msk koncentrerad hummerfond
½ dl hackad gräslok eller 1 finhackad vitlök

Gör såhär:
Tina krabbpinnarna.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och lägg i ärtorna mot slutet av koktiden.
Strimla krabbpinnarna.
Värm upp såsen och rör ner hummerfonden och krabbpinnarna i den.
Häll av vattnet från pastan och häll tillbaka det i kastrullen.
Häll såsen över pastan och strö över gräslök/vitlök