Kladdkaka med dulce de leche och havssalt

 
1 kaka
 
200g smör
100 g mörk choklad
1,5 dl strösocker
½ dl kakao
3 ägg
2,5 dl vetemjöl
1,5 dl dulce de leche
havssalt
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en form med löstagbar kant.
 
Smält smöret och chokladen på låg värme och rör till en slät smet.
Stäng av spisen och rör ner socker och kakao.
Vispa ner äggen i smeten, ett i taget.
Rör ner vetemjöl och vispa alltsammans till en jämn, slät smet.
 
Häll smeten i springformen.
Klicka dulche de leche över kakan och rör lite slarvigt i det med en spatel så att det fördelas lite jämnare men inte helt utblandat.
Eventuellt kan man värma dulce de lechen lite för att få lite lösare konsistens som blir enklare att "marmorera" med.
Strö lite havssalt över smeten och grädda kakan i mitten av ugnen i 20-25 minuter.
 
Servera kakan med vispgrädde.