Asiatiskt, Grytor, Kyckling & Fågel, Thailändskt asian, asiatiskt, baconlindad kyckling, grillad kyckling, japansk soja, japansk soya, kinesisk soja, kinesisk soya, kokt ris, koncentrerad kycklingfond, koreansk soja, koreansk soya, kyckling, kyckling färs, kycklingbiff, kycklingbiffar, kycklingbuljong, kycklingbuljongtärning, kycklingfilé, kycklingfond, kycklingfärs, kycklinggratäng, kycklingklubba, kycklingklubbor, kycklingkrydda, kycklinglasagne, kycklinglår, kycklingwok, nudlar, ostron, ostron sås, ostronsås, oyster, oystersauce, panerad kyckling, pasta, pressad vitlök, pressad vitlöksklyfta, pressade vitlöksklyftor, raps, rapsolja, ris, risgrynsgröt, risoni, rundkornigt ris, smör- och rapsolja, soja, sojabönor, soya, sweet chilisås, sweetchili, sweetchilisås, thai, thaibasilika, thailand, thaimat, thaiwok, thanmat, vitlök, vitlöks- och ingefärspasta, vitlöksklyfta, vitlöksklyftor, vitlöksmarinerad oxfilé, vitlökspasta, vitlökspulver, vårgårda ris, ångkokt ris

Snabb kycklingwok

 
 
4 portioner
 
500 g kycklingfilé
3 vitlöksklyftor
2 msk sweet chilisås
2 msk ostronsås
2 msk soja (gärna ketjap manis)
1 msk rapsolja
 
Skär kycklingen i strimlor.
Skala och finhacka vitlöken.
Blanda kyckling, vitlök, sweet chilisås, ostronsås och soja i en skål.
Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna.
Lägg i kycklingen med såsen och stek under omrörning, 3-5 minuter, tills kycklingen är genomstekt. 
 
Servera kycklingen med nykokta nudlar och wokade grönsaker.