Bullar & Muffins brynt smör, bullar, bulldeg, bulle, farin socker, fingervarm mjölk, gammeldags mjölk, hasselnötskräm, hårdkokt ägg, jodat salt, jäsmjöl, jäst, jäst för söta degar, jästmjöl, kardemumma, kardemumma mald, kardemummabulle, kardemummakärnor, kardemummasnurra, kardemummasnurror, kokos mjölk, kondenserad mjölk, ljummen mjölk, mald kardemumma, malen kardemumma, mjukt smör, mjöl, mjölk, mjölkchoklad, nutella, nötkräm, rumsvarm mjölk, rumsvarmt smör, salt, salt med jod, saltade jordnötter, salted caramel, smält smör, smör, smör- och rapsolja, smördeg, smördegsbakelse, smördegshjärtan, smördegsplatta, smördegsplattor, smörgås, smörgåskrasse, smörkola, smörkyckling, socker, sockerbullar, sockerbulle, sockerdricka, sockerfri, sockerfri choklad, sockerfri mjölkchoklad, sockerkaka, sockerärtor, stekt ägg, stevia strö, strö, ströbröd, strösocker, uppvispat ägg, vetemjöl, vetemjöl special, ägg, äggula, äggulor, äggvita, äggvitor

Nutellabullar

 
 
ca 45-50 st
 
75 g smält smör
2 1/2 dl rumsvarm mjölk
25 g jäst
3/4 dl strösocker
2 krm salt
1 tsk mald kardemumma
1 ägg
7-8 dl vetemjöl
 
Fyllning: 
2 dl nutella
 
Garnering:
1 ägg till pensling
pärlsocker
 
Blanda smör och mjölk i en bunke.
Lös upp jästen i blandningen.
Tillsätt socker, salt, kardemumma, ägg och mjölet, lite i taget.
Knåda ihop allt till en smidig deg.
Låt degen jäsa under bakduk i ca 45 minuter.
 
Lägg degen på ett mjölat bakbord och knåda degen smidig. 
Kavla ut den till en stor rektangel och bred ut nutella över hela.
Rulla till en rulle, på längden, och skär rullen i 2-3 sm tjocka skivor.
Lägg varje snäcka i en bullform på en ugnsplåt och låt bullarna jäsa under bakduk i 40 minuter.
 
Sätt ugnen på 250°C.
Pensla bullarna med ett uppvispat ägg och strö lite pärlsocker över varje.
Grädda bullarna mitt i ugnen i 6-9 minuter.
Lägg bullarna på ett galler för att svalna helt.