Frukt & Bär, Kakor & Pajer bakad potatis, block choklad, brynt smör, chocolate, chokladbotten, chokladdoppad, chokladdoppat, chokladfrosting, chokladfudge, chokladkaka, chokladkola, chokladmousse, chokladsmet, chokladtryffel, crashed potatoes, farin socker, fingervarm mjölk, fruktpaj, färsk potatis, färska rabarber, gammeldags mjölk, havre, havregryn, knäckig chokladkaka, kokos mjölk, kokt potatis, krossad choklad, lavkarbo paj, ljus choklad, lowcarb paj, mjukt smör, mjöl, mörk choklad, paj, pajer, potatis, potatisbakelse, potatisgratäng, potatismjöl, potatisrullar, potatissallad, potatistortilla, pressad vitlök, pressad vitlöksklyfta, pressade vitlöksklyftor, rabarber, rabarberpaj, riven potatis, rumsvarmt smör, smält smör, smör, smör- och rapsolja, smördeg, smördegsbakelse, smördegshjärtan, smördegsplatta, smördegsplattor, smörgås, smörgåskrasse, smörkola, smörkyckling, socker, sockerbullar, sockerbulle, sockerdricka, sockerfri, sockerfri choklad, sockerfri mjölkchoklad, sockerkaka, sockerärtor, stevia strö, strö, ströbröd, strösocker, vetemjöl, vetemjöl special, vit choklad, vit chokladfrosting, vit chokladmousse

Enklaste rabarberpajen

 
 
 
 
 
6-8 portioner
 
400 g rabarber
1 msk potatismjöl
1 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
50 g vit choklad
75 g kylskåpskallt smör
 
Sätt ugnen på 200°C.
Skölj rabarbern och hacka den i bitar.
Blanda den med potatismjöl ordentligt och lägg i botten av en pajform. 
Strö över först strösocker, sedan vetemjöl och sist havregryn (viktigt att det görs i den ordningen!) .
Riv eller finhacka chokladen och strö den över.
Hyvla smöret med en osthyvel och lägg som ett lager överst på pajen. 
Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
 
Servera med en klick vaniljglass, grädde eller vaniljsås.