After Eight Brownies

 
 
15-20 bitar
 
3 ägg
140 g flytande margarin
2 dl strösocker
1 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1 msk vaniljsocker
1 krm salt
ca 20 bitar After Eight (1 liten förpackning á ca 200 g)
ev florsocker att pudra över
 
Sätt ugnen på 175°C.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker fluffigt.
Sikta ner mjöl, kakao och salt i äggsmeten.
Blanda ner flytande margarin och vispa tills det är en helt klumpfri smet.
Häll upp smeten i en smord, ugnsfast form, ca 20x20 cm.
Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Ta ut kakan och låt den svalna i ett par minuter.
Lägg sedan på After Eight i ett jämt lager över kakan.
När chokladen smält ut över kakan, låt den stå i kylskåp till servering och skär sedan upp i rutor och pudra eventuellt florsocker över.