Soppor & Såser, Vegetariskt chili, chilipeppar, chilipulver, chilisås, hönsbuljong, hönsbuljongtärning, hönsbuljongtärningar, inlagd majs, kokos, kokos mjölk, kokosflingor, kokoskräm, kokosmjölk, kokosnötsmjöl, majs, majs korn, majskorn, mjukt smör, oliv olja, olja, riven kokos, rumsvarmt smör, röd chili, röd chilipeppar, schallottenlök, schalottenlök, scharlottenlök, schweppes, schweppes citrus, smält smör, smör, smör- och rapsolja, smördeg, smördegsbakelse, smördegshjärtan, smördegsplatta, solros olja, spansk chilipeppar, spansk peppar

Het majssoppa

 
 
4 portioner
 
1 röd spansk peppar
1 schallottenlök
smör eller olja att steka i
2 burkar avrunnen majs, á ca 150 g 
1 hönsbuljongtärning
4 dl vatten
1 burk kokosmjölk, á 400 ml
salt
 
Skölj, kärna ur och finhacka chilin och schallottenlöken.
Fräs chilin och löken i smör eller olja i någon minut och tillsätt sedan majsen.
Smula ner buljongtärningen och häll på vattnet och låt alltsammans koka upp.
Tillsätt kokosmjölk och mixa soppan slät.
Låt koka upp igen och smaka av med salt.
 
Servera soppan med ett gott bröd.