Bröd, LCHF almondflour, baking soda, bakpulver, butter, coconut, coconutflour, egg, eggs, fiber husk, fiberhusk, flour, hamburgare, hamburgerbröd, hamburgerbröd lchf, kokos, kokosnötsmjöl, lchf, mandelmjöl, salt, sesam, sesamfrö, sesamfrön, smör, vatten, water, ägg

Hamburgerbröd LCHF

 
6-8 hamburgerbröd
 
50 g smör
6 ägg
1,5 dl vatten
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
1 dl sesamfrö
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
sesamfrö att strö över bröden
 
Sätt ugnen på 190 grader.
Smält smöret.
Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, cirka 3 minuter med elvisp.
Tillsätt smör samt vatten och blanda väl.
Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt.
Låt smeten stå och svälla i 10 –20 minuter.
Lägg ut 6 klickar glest på en plåt med bakplåtspapper.
Forma dem, med blöta fingrar eller baksidan av en blöt sked, till runda kakor, drygt 1 cm höga.
Strö över sesamfrön och grädda i 20–25 minuter.
Låt svalna på galler under bakduk.