Hamburgerbröd LCHF
6-8 hamburgerbröd
50 g smör
6 ägg
1,5 dl vatten
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosnötsmjöl
1 dl sesamfrö
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
sesamfrö att strö över bröden
Sätt ugnen på 190 grader.
Smält smöret.
Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, cirka 3 minuter med elvisp.
Tillsätt smör samt vatten och blanda väl.
Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt.
Låt smeten stå och svälla i 10 –20 minuter.
Lägg ut 6 klickar glest på en plåt med bakplåtspapper.
Forma dem, med blöta fingrar eller baksidan av en blöt sked, till runda kakor, drygt 1 cm höga.
Strö över sesamfrön och grädda i 20–25 minuter.
Låt svalna på galler under bakduk.
Smält smöret.
Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, cirka 3 minuter med elvisp.
Tillsätt smör samt vatten och blanda väl.
Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt.
Låt smeten stå och svälla i 10 –20 minuter.
Lägg ut 6 klickar glest på en plåt med bakplåtspapper.
Forma dem, med blöta fingrar eller baksidan av en blöt sked, till runda kakor, drygt 1 cm höga.
Strö över sesamfrön och grädda i 20–25 minuter.
Låt svalna på galler under bakduk.