Gratänger & Matpajer, Kyckling & Fågel, Ost chili, chilipeppar, chilipulver, chilisås, corn- and chicken soup, cream, cream cheese, creamcheese, creme, creme fraiche, finmald svartpeppar, flingsalt, flingsalt med jod, gratäng, grillad kyckling, grovmald svartpeppar, grovmalen svartpeppar, jodat salt, kelda ostsås, kokt ris, koncentrerad kycklingfond, krydd peppar, kyckling, kyckling färs, kycklingbuljong, kycklingbuljongtärning, kycklingfilé, kycklingfond, kycklingfärs, kycklinggratäng, kycklingklubba, kycklingklubbor, kycklingkrydda, kycklinglasagne, kycklinglår, lagrad ost, mald svartpeppar, malen svartpeppar, mjuk pepparkaka, ost, ostsås, panerad kyckling, pasta, peppar, peppar salami, pepparkaka, pepparkakskrydda, pepparkakskryddor, pepparsalami, philadelphia, philadelphiaost, ris, riven ost, röd chili, röd chilipeppar, salt, salt med jod, spansk chilipeppar, spansk peppar, svartpeppar, svartpepparkorn, sweet chilisås, vit peppar, vita pepparkorn

Ostgratinerad kycklinggratäng

 
 
4 portioner
 
700 g tunna kycklingfiléer
2 dl lagrad ost
4 dl creme fraiche
200 g philadelphiaost
2 msk chilisås
salt och peppar
ev. lite kycklingkrydda
 

Ställ ugnen på 200°C.

Lägg de tinade kycklingfileerna i en ugnssäker form.

Strö över 1 dl med riven ost , krydda över lite kycklingkrydda.

Rör ihop creme fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med salt och peppar.

Bred över kycklingen och strö över den sista osten.

Gratinera sedan i ugnen i cirka 30 minuter – eller tills kycklingen är helt klar. Tiden i ugnen beror på hur tjocka fileerna är och hur pass tinade de är.

Servera med pasta eller ris.