Cambozolafylld fläskytterfilé med kantarellsås

 
4 port

1 fläskfilé
100 g cambozolaost
salt och peppar
smör att steka i
 
sås
1 liter kantareller
1 gul lök
3 dl vispgrädde
1 tsk soja
1 tsk köttbuljongpulver
 
Putsa fläskfilén och skär den i 12 skivor.
Lägg skivorna på en skärbräda och täck med plastfolie.
Banka skivorna tunna med hjälp av en kastrull och lägg sedan en bit ost på varje skiva.
Rulla in osten i filéerna och fäst med en tandpetare.
 
Rensa kantareller och skär dem i mindre bitar.
Fräs scampen i lite smör tills allt vatten koktat bort.
Finhacka löken och fräs den tillsammans med kantarellerna i lite till smör.
Häll på grädde, soja och buljong och låt koka i ett par minuter.
 
Stek köttet i en varm panna med smör och salta och peppra.
 
Servera köttet tillsammans med såsen och pasta och en god sallad.