Malins kokostosca

Detta behöver du till en långpanna med kakor:
4 ägg
6 dl strösocker
150 g rumsvarmt smör
6 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
3 dl vetemjöl

Toscaglasyr:
200 g kokosflingor
2 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 ½ dl vispgrädde
75 g smör

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop ägg och socker.
Vispa därefter i smöret, kakao, vaniljsocker och salt.
Rör slutligen i mjölet.
Bred ut smeten i en liten pappersklädd långpanna, men bred inte smet ända ut i kanterna.
Grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter.

Blanda samtliga ingredienser till glasyren i en kastrull och sjud på svag värme ca 5 minuter.
Rör om då och då så att det inte bränner fast.
Bred glasyren på kakan och grädda ytterliggare 10 minuter eller tills kakan blivit gyllenbrun.
Ta ut kakan och låt den svalna innan den skärs i bitar.