Skumtomtefudge

Detta behöver du till en sats:
12 skumtomtar
50 g smör
1 dl vispgrädde
2 dl strösocker
100 g vit choklad
ev. ett par droppar röd karamellfärg

Gör så här:
Klipp tomtarna i bitar och lägg i en tjockbottnad kastrull tillsammans med smör, grädde och strösocker.
Koka upp under omrörning så att tomtarna smälter.
Låt koka på svag värme tills smeten uppnår en temperatur på 112 grader.
Rör om lite då och då så att det inte bränns vid.
Ställ kastrullen i kallt vatten så att det slutar koka direkt.
Rör fortfarande om.
Hacka den vita chokladen och lägg i smeten så att den smälter.
Pimpa med ett par droppar karamellfärg om du vill.
Häll upp i en bakplåtspappersklädd form och ställ in i kylen att stelna.
När fudgen stelnat skär du upp den i lagom stora munsbitar.