Ridöns krämiga kantarelltoast

Man har inte ätit riktig kantarelltoast förrän man har ätit denna kantarelltoast. Det är så sjukt gott att man skulle kuna leva på det i resten av sitt liv tror jag.
och nu när hösten knackar på dörren och skogens guld svämmar över i butiker (och skogar) måste man ju passa på att njuta av det!



Detta behöver du till ca 4 små portioner (förrätt):
4 dl färska gula kantareller
2 dl grädde
2 tsk köttbuljong
eventuellt lite salt
4 skivor bröd (typ formfranska eller liknande)

Gör såhär:
Skölj och rensa kantarellerna och dela dem i lagom bitar om de är väldigt stora.
Fräs kantarellerna på ganska hög värme tills allt vatten kokat bort.
Häll på grädde och köttbuljongen och smaka eventuellt av med lite salt och låt puttra i ett par minuter.

Servera till rostat eller smörstekt bröd och njuuuuut!