Choklad- och marängcupcakes med citrusfrosting

Åh vilket himla bra recept på cupcakes jag lagt vantarna på nu! Perfekt saftiga och fina och höga och fluffiga. Lägg även märke till den bedårande rosen, jag har gjort den själv :)



Till ca 12 st behöver du:
3 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl grädde
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt 
2 msk kakao
marshmallow fluff

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker riktigt fluffigt.
Smält smör och blanda ner det och grädden i äggvispet.
Blanda mjöl, bakpulver, salt och kakao.
Vänd ner mjölblandningen i äggblandningen och blanda noggrant.
Ställ gärna muffinsformarna i en muffinsplåt och klicka ner smet i dem.
Fyll formarna till ca 2/3 med smet.
Klicka i lite marshmallow fluff i varje form över smeten.
Grädda i ca 15 minuter.

Citrusfrosting:
60 g rumsvarmt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk citronsaft
100 g philadelphiaost

Gör såhär:
Vispa ihop alla ingredienser till en slät kräm.
Häll i en sprits och spritsa över cupcakesen.